Facebook Badge

shopping jom =)

Wednesday, March 10, 2010

-buzz!! buzz!! buzzy!!-

Posted by aienn at 11:05 PM
mcm dah lama aku sik update blog tok...
betul aku bz...sik bulak doe...

ehem...sebenrnya...aku dh mulakan satu biznes yg mmg dh lama aku nak..
tapi kurg keberanian dan keyakinan...
baru sekarang aku mulakan... hehe...
aku rasa sik la salah..coz tok minat aku...

disebabkan e71 menyebabkan aku sengkek...hehe...terpaksala aku cri duit tmbah..(kununnyalah..)

haha..xdala..saja ja suka2...
hehe..
Description


ni dia...kit menjahit aku sebagai mukadimah kita





glitter-graphics.com"

bisnes aku ni ada mcm2...buat keychain, buat beg mp3, buat karung hp.... ha...sapa2 yang nak...direct je dtg kat aku

ni beg mp3 untuk sony,





beg hp yang aku dh hasilkan adalh seperti berikut:


ini untuk percubaan...sapa2 yang memiliki sarung hp batman tue,
dia la org yg punya aku..haha(betul ke struktur ayat ni, lantak la)

atas permintaan tuan empunya bunny ni, diala jadi plggn keychain aku yg pertama..ha... tahniah kepada saudari lydia


yang ni pulak khas untuk siti sekeluarga...sekda di pasaran tok jah..



Last but not least, baru ja disiapkan dinosor itu 5 minit yang lalu..untuk stefi la bah...



bukan setakat tok ja,... ada lagi 9 tempahan aku blom siapkan..
untuk entry seterusnya.....aku akan postkan lagi hasilnya k..

sekali lagi diulangi, sapa mok, dtg la pesan kat aku k...
mun malu pun email pun ok... putri_aienn@yahoo.com
original handmade dari i ok..tiada di pasaran..heheh..jadi..tempah la o?hehe

Description


**********************************************************************************
majlis perasmian bisnes baru
(mkn2 kat SCR)


aku pgg pada prinsip 9 dri 10 pintu rezki dtg dripada perniagaan skarg...
InsyaAllah, dengan Allah yang memberikan rezeki, akan mendapat manfaat la daripada apa yg aku buat ni kan...aminnn...

pa hal muka ku ya.


sebelum dan selepas...licin...




awek ni pun dh mula biznes..hehe
Description


2 comments on "-buzz!! buzz!! buzzy!!-"

ctee_89 on March 11, 2010 at 9:11 AM said...

kck ninja itu.. tok la alu rasa nak tukar ngan abg tok..(hish, burok alu perangei)

- hikayat putri aienz - on March 11, 2010 at 2:19 PM said...

hah..tau takper

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal