Facebook Badge

shopping jom =)

Sunday, January 22, 2012

[L.A.M.B.I.R] latak, nibong waterfall

Posted by aienn at 9:43 PM 0 comments

gmbar mukaddimah



pict of the day

hari ini seorg nurain telah melakukan perkara yg berfaedah...
bkn ape....dh lama btol x berpeluh sbb bersukan
hari ni plak....tetiba mengejut wat aktivity hiking...
ain g ngn kengkawan sebatch...
perjlnn setengh jam cmtu...
nk naik nibong waterfall tu yg mencbr giler..
naik latak tu dah biasa...
so ktorg naik nibong waterfall...

xda regangan tetiba mengejut naik...
cept btol pncit...naik bukit hmpir 90 darjah...
smpai atas gelap terasa mata...
nak tak nk jalan la jugak..

ni la hasil penat lelah tadi...
siap ada rainbow dkt nibong water fall ni..
tapi airnya xleh mandi..cetek sgt.



cantik...kuasa Allah swt






lyn gambr seorg nurain






meng izzah n me

dan di sinilah buat kali pertamanya seorg nurain digigit anak pacat...
nasib baik ank jk...hahakhak...jerit satu sungai dgr..


setelah rehat jap..baru la kami trun balik pg blik ke latak waterfall...
giler ar pnt...


muka i lagi


ngehngehngeh

lpas tu kitorg mandik waterfall sampai puas...
tp xda gmbr sbb semua mls nk bwk kamera...
mndi lbih penting dr bergmbr..
yeepi....




ckup la ouh,..dh pnt....
mintak2 jgn la ngigau naik bukit mlm ni.
ahah

time blik ni
apa pun..syukur smua slmt pergi n balik...

Saturday, January 21, 2012

15 january 2012 myy croc farm

Posted by aienn at 1:53 AM 0 comments



tjuk gmbr: indahnya alamku
waaa...cntiknyeee



gmbr mukaddimah



sesungguhnya mata seorg nurain sgt liat sekali hendak tidur..
maka dgn ininya ingin mengupdet blog yg telah lama ditingglkn...
seorg nurain sgt gemar merakamkn sebnayk mungkin knangn yg ada sebagai kenangan untuk disumbtkn kedalam blog ini.
segala moment bermakna serta dapat dan smpat dimuatkn kedlm blog ini adalah moment yg mengemberikn saya...

maka itu, blog ini telah lama rasminya menjadi media untuk menyebarkn perasaan serta memberitahu moment bhgia saya...

hee...

seorg nurain telahpun berada di miri 5 tahun...
oleh itu dgn azam yg membara untuk tahun terakhir ini...
seorg nurain akan mengeksplore bndraya miri dan kwsn sekitarnya...
ini merupakan tpt yg agak lama ingin diergi..
wlupun thu xbrapa sgt bestnya kt sini..tp dh pg...kira oklakan..heheh

gmbr pertma pada hari tersebut





sejurus shj seorg nurain melalui kwsn itu...
maka burung merak tersebut pun gembira melihat seorg nurain dn mengembgkn bulunya yg cntek!
ho yeah...dia sukakn saya..ehe


gmbr saya telahpun diedit..gmbr dia tidak




hi hensem!.hahahahahah











kita akhiri dgn gmbar buaya drt ini.hehe

skrg tibalah masa untuk mbc blog aku stress giler
2:40 am


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal