Facebook Badge

shopping jom =)

Monday, November 29, 2010

knapa??

Posted by aienn at 8:46 AM 0 comments
ok semua....aienn dh cuti dh...
tp xtaula....mmg mls btol nk update blog yg satu ni..hehehhehehe
bzla kununnya kan....tmbh2 lg mmg xada cerita tau..heheheh
bgun pg jhit......tghari mndi, mkn, jhit lg....
ptg lau nt tdo...mlm mnjhit lg...mmg tu la rutin skrg...
tp saya mmg btul2 enjoy k...heee
tp lau selalu cmni buhsan la jugak..
xpa2....mmg x ble pth blik dh ni..
saya x sbr nk dpt brg menjhit ni tauk....
arini diorg pos....sok mungkin dh smpi....gna pos laju...mmg lju sikit...
byk btol ain blnja smlm....heheheh
nnti ain tunjuk lau dh ada k...heheh

ok la.....ckup2 dh...nk pg bekfast dulu...
chiayo ainn!!


ini plk sntapan pg kita arini k..heheheh





arini ain nk siapkn 10 taz...huhuhuh

nk tgok lg byk...sila2 la ke blogshop ain k...heee

Nurain's craft

Sunday, November 21, 2010

haqeefku syg...

Posted by aienn at 11:49 PM 0 comments
eheheheheh....
tiap kali blik rumah ni kan....
mmg tak pernh sunyi tau
ni lah budak tu...
walaupun pnt lyn kereah dia...
tp seronok kalau ada dia ni...
kalau rumah xde budk mmg x seronok lgsung tau..
hehehe

dlam seminggu ni ain mmg lyn kerenh dia je la...=)
2 hari pertma dia mmg msih baik lg...
ni dh nk dkt seminggu...
kompom dh keluar kata2 mcm "sik bestna kak anne ada rumah tok ey''
xpe2...aienn dh biasa benda2 cmni..
hahah

ok...aienn nk bg tengok lukisan dia k...
seperti biasanya....dia suka tmnkn aienn menjhit...
nk lebih spesific temnkn tu mksdnya "kacau"la..
hahah...dia slalu ckp..."bkn kmk ngaco...kmk nolong"
aok sgt la tu ye kip...
hahah

sebelum menjhit tu...ain ada la lukis2 skit..
lpas tu dia nk ain lukis powerpuff girl...
ain lukis cincai je la...mls nk lukis cntik2...
hjung2 msuk tong smph gak kan..
hahah

alih2 ain tgok dia pun melukis gak...
ni la hasilnya..



hahaha...comellaaaaa......
pndai gak dia ikut warna PPG tu kan..heheh


Tuesday, November 16, 2010

thanks babe

Posted by aienn at 10:23 PM 0 comments

thanks darl for this flower n candy and chocolate...
love it so much...

take gud care of urself okay
sebulan lebih nnti kita jumpa lagi...
enjoy holiday!selamat beraya d hostel..ehe
=)

Sunday, November 14, 2010

mlm jalinan pengikat kasih

Posted by aienn at 11:37 AM 1 comments
tema dinner: smart n casual~!
ok...saya simple dimple saja mlm itu..



saya dan dia

aduidui......
yah...mlm tdi ada dinner kt mega hotel...
ble la thn..
n seperti thun2 yg sebelumnya......
geng2 kuat mkn duduk satu meja...
ada 2 pndtg baru..hahaha
kesian junior knk buli..ekekekek

antara makanan yg ada...



ok...kita biar gmbr berbicara pulak k


saya dan dia lagi


saya dgn rumet saya...hoho
p/s...blaja gik oi...boh nk fb n petville jk kerja sia..esok nk exam..hahaha



geng kuat mkn...ble habiskn mknn dlm 3 minit shj
ng tiap thun pun begitu..ahaks




bergerek nya duak tok...hahah


nya duak tok pon bergerek juak...hah...boh pdh org k!



gmbar yang lainnya ada kt org lain...hahah
nnti kita kumpol2 okay~~~~

Saturday, November 13, 2010

shopping~~

Posted by aienn at 4:51 PM 0 comments
hee...
tadi aien pg jln2 dgn saiful....
syukur sgt sebb masalah portfolio dh selesai...phew...
bila ati dh sng...ain pg jln2 la..ehe....
ok....
kita tengok apa ain bli...


pen comel idman hati...yay....
semngt nk jwb exam dgn pen comel2 mcm ni..ehehehehehehe


ni posing manja pen baru ain//hehehe
comelllll kannnnn
penat lepas ain conteng sana sini
tu yg terbaring atas bntal ni..
hehe
mcm mana nk thn hti dr xnk bli bnda comel cmni?
ahah


dan kemudian...seperti kebiasaannya...
xsbr nk jhit...
ain bli brg2 kelengkpn menjhit ni
eheh


riben cntik2...


ring2..=)


hp strap...


hot melt glue gun


glue...

ada lg yg ain bli...
brats...
huhu

xsbr...
cuti....cepat la kau dtg...=))




Friday, November 12, 2010

dugaan bergolek2 bak ayam golek

Posted by aienn at 10:38 PM 0 comments

ini adalah printer saya yang pertma
dibeli oleh bapak saya beserta dgn laptp
ok la wak......
saya dh penat lyn kerenah awak ni...
tp xpe...saya maafkn sbb awak dh byk bjasa dgn saya....
dh 3thun setengah dah.....awak berkhidmt dgn saya...
wlaupun awak selalu mogok n kikis duit saya berganda2....tp awak ttp berjasa....
untuk kali ni....
yang jasa awak yg terakhir ialah devider sdp
tu pun x hbis tau....

äbsorber fulll"
apakebenda tu
dh htr tdi diorg ckp htr p canon
ah...mls la aku..

awak tak tauk ke saya btul syg kt awak...
skrg awak meragam sapa yg nk tolong saya print lgi...
sem dpn bru saya bli baru lah...
hish...
dan sekarang....portfolio yg nk dihntr tu nk buat bagaimannnnnnnnnnnaaaaaa!!!!!!!
arh...

xpalah..saya anggap ini sbgai dugaan semasa belajar.....
sgt membuatkn sya hidup berdikari...='(

Tuesday, November 9, 2010

ol iz well

Posted by aienn at 5:18 PM 0 comments
okay....
saya kembali lagi...
kali ni untuk merapu sal exam pulak.....
minggu ni byk paper
kali ni x tau la....
xda perasaan lgsung pun....kalau dulu2 ain msih lg rasa nerves...
tp skrng dh tak ble rasa apa dah?
napa eh?
otak ni dh pk nk balik jak....
hai!!!! tolongla nurain!
sedarla engkau dr lamunan terhenti ini...
huhu...

dah 2 paper dh ain oi....
2-2 pun sa hampeh jk jawab...
jadi cepatla perasaan nerves ini timbul...
sesungguhnya saya tidak sggup mengulang paper...uhu...

hasilan hati nukilan si pemalas ini.......

wahai hati...
bersabarlah sedikit lagi....
sepaya kau tidak menyesal nanti...
kerana esok hari kau tak tau lagi...
apa yang bakal terjadi...

wahai hati....
pujuklah diri lagi....
untuk blajar sedikit lagi....
jgnlah engkau keras begini.....
nanti engkau menyesal lagi....


anyone?anyone??
please berik motivasi sikit lok...

hahah...tengok ni!!
nk kata struggle abes2 sik la juak....
cmana ble tggal ni eyh?
xsdar gik ya..



tp mmg dh lama pon~~~~
time foundation dulu lg bli tak berganti...
haha...xpa...blik nnti nk pau bapak la kot..hahah
pakai spec lama la lepas ni..uhu

hah!! kata2 yg lgsung sik memberi motivasi

lydia: ilek lah....klak mun ko dh jdi cekgu sekda org tyk pointer ko time kat mktab.org ngga cara ko ngajar , berkesan ka sik, bukn teori jk penting.

mmg hmpeh la.....byk btol aku termkn dgn kata2 ini..huh!!!tp kalau dfikirkn btolla jugak..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal