Facebook Badge

shopping jom =)

Thursday, March 24, 2011

hepy 22nd years old

Posted by aienn at 7:31 PM 0 comments
Assalamualaikum semua....
ok....esok xda kelas...bru berkesempatan wat blogging memblogging ni...
entry kali ni ain wat khas untuk birthday saiful yang ke 22 thun
sbnrnya bday saiful 22hb aritu, tpi ain x sempat nk wat papa....
tp ain ada masak2 laksa untuk geng2 rumah diorang.....
mereka suka ain pun suka sepul pun suka....

ain ada order something untuk saiful,
alih2 dtang lambat plak, arini sampai...
rncngn awal nk wat seuprise, tp ain mmg x pandai bab2 romantis dan surprise2 ni...
sbab hadiah tu sampai lambat n baru sampai arini...
tp xpelah....lambat2 pun suprise jugak kan....dia x agak ada hadiah lain lg selain laksa aritu..hehe

ok ni la hadiah yg ain order tu.....
biar bila saiful mkan ni akan memberikan tenaga untuk beliau meneruskn hari2 yg membizikn untuk praktikum ni...
supaya, hdiah hari jadi kali ini, menjadi darah daging saiful
biar hadiah kali ni, akan masuk ke perut, msuk kedalam saluran darah saiful dan mengalir ke seluruh urat saraf badannya. Dan bila hadiah ni sampai kat hati, terus melekat kat situ...hrhehehe
ok...cukupla untuk penjelasan kepada hadiah mengapa memberikan coklat ini k. salu hadiah benda je...skrg hadiah mkn2 trus masuk ke dalam...btul x?eheh..



sbnrnya nk tulis i love you kat situ tali malu...ekekeke


ni muka saiful time buka hadiah tu,..



close up sikit supaya nmpak..heheh



dan seterusnya, kami pun makan coklat bersama..
lpas tu ada adegan suap menyuap..ekekekeke...
precious moments mcm ni akan ain ingati sampai ke mati..=)


muka mamai saiful sebab dia baru je bgun tdo...ain trus paksa amik parcel kat mktb..eheh



yg ni sebelum kak anis bagi kaler kat coklat yang ain order..
sbnrnya kak anis ni customer kraf ain, tp skrg ain lak jd customer dia..hehe

p/s
saya mengharapkn supaya awak diberikan segala kebaikan di dunia dan akhirat.
kegembiraan awak juga kegembiraan saya...=)

Wednesday, March 9, 2011

terbaekk dari ladang

Posted by aienn at 7:28 PM 0 comments

hahah.....entry ni nk tunjuk menu hari ni
ni saiful yg tanam.....
semalam sepul bagi....
ni la ulam untuk ain berbuka puasa ganti arini...heheh
habis gak....dulu puasa 6 x smpt sbb bz sgt cmping

hasil ni diambil daripada ladang belakang rumah lot 930,
mcm2 tnmn mereka tnm...
gmuk, sehat, sedap di jadikan ulam..
mmg sodappppp smpai jilat jari...



ni plak sambal anne buat...
sedap jugak....tp syg...bg ain kurng pedas,,hehe

Friday, March 4, 2011

money..money..money where are you?

Posted by aienn at 3:32 PM 0 comments


heyLADIES


hey ladies production crew with mdm ira

these are what we got that nite as we won the best story board for the short film festival 2011





im proud of you girls..hahah
i believe that if we put a lot of effort and enjoy doing works as a group,
...everything is possible...


and now, let the pictures speak


AJK publicity



yeah.....menang hadiah..best story board



yeah...our director...=)

this is the pictures when we are busy solving all the questions for treasure hunt that afternoon
i enjoyed it so much...=)









lastly, we manage to get 4th place for the competition
quite tiring....
but it is good for a lazy nurain since i never went for exercise for couples of weeks.

Tuesday, March 1, 2011

English Week 2011

Posted by aienn at 11:54 PM 0 comments


gmbar mukaddimah...
org men glh pnjg kami plak dok fotoshut
hehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.....


Hari ni aienn nk cerita sal English Week
English week ini dianjurkan oleh semua pengajian Bahasa Inggeris x kira Major or minor...
jadi mksdnya, kelas aienn termasuk gak la tu kan...

Ok, untuk memulakan cerita,
kelas kami pun bz gak dgn English week ni
dimana PPRMT5 telah menganjurkan Festival Filem Pendek
selain tu, kami juga kna ikut pertndingan...
esok ain nk join treasure hunt.
hrp2 meng la kan....

ok, sekarang kita berbalik pula kepada aktiviti hari ini...
haha
ni aktiviti hari ni...main glh pnjg n tarik tali
ain join tarik tali
ain sbnrnya x pndai tp cuba jaya je

cuba tgok, gaya tarik pun dah salah....sepattnya kaki kat dpn,
ain lak kaki kt blkg,
ptt la skit bdn...huhu



tgok lgi gmbr 2





tdi saiful masuk akhir 60seconds to say..
sampai peringkt akhir tp keputusan lom tau lagi...
lpas je main tarik tali ain trus g tgok sepul bertnding
tp sygnya,
ada sedikit masalah diperingkt akhir tadi dimana saiful terblur sekejap,
yg masa semi final much better..
tp xpe,
lau da rezeki adalah....
dh cuba hbis baik kan....
apa pun, im proud of u....
ain gak hepi sgt sebab semua klasmet ain masuk final
stefi n nazrin pun masuk gak peringkt akhir sama dgn saiful...
hrp2 mereka pun mng....

ni dia, peserta no 10


yg ni plak stefi sdg bergelut dlm final...tp x clear la



yg tadi tu kisah hari ini

sekrg ain nk cerita sal semalam pulak

kali ni buat english corner plak kat library,
hias sana sini...
jom kita tgok ticher ain n rkn2nya bekerja

ticher aienn ni mmg cntek dari sudut ini
ekekekeke



sudut ni plak nmpk gmok


huarghhh


ni plak ticher nath sikit lgi nk tggi...ehehehehehehhehehehe


yg ni grup ain punya hiasan



ni grup grace punya



yg ni grup mimi



n lastly grup adel




Selain tu, Ain n kengkwn ain gak join festival filem pendek....

lau nk tgok jom kita tgok ramai2 malam esok kol 8.30 kt dewan muhibbah
filem kami ni ttg hidup kmi sendiri la..hehe
sgt memberikan teladan terutamanya kaum hawa...
sila ambil perhatian kaum hawa ye...
nama filem kami ni MONEY, MONEY, MONEY, WHERE ARE YOU?
nnti mlm sok ada undian untuk filem paling popular,
jgn lupa undi filem ni keh...
heheh

promot kit...
ni sebhagian daripada kecomelan filem kami,



gna kain felt..heheh



filem ni kami x kisah mng or kalah,
yg pting, ain n kwn2nya sgt enjoy sepnjng penghasilan filem comel ini
menag kalah lain kira
apa yg penting kwn2? [K.E.R.J.A.S.A.MA]

tpi kalau nk undi tu bleh gak..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal