Facebook Badge

shopping jom =)

Monday, May 31, 2010

| | nurain's craft | |

Posted by aienn at 8:29 PM 3 comments


"

assalamualaikumm

arini aienn nk gtau something important...

heheh...

lama dah nk buat ni...

bru cuti ni mula dpt buka blog ni....

blog ni sebenarnya saja2 untuk meluangkan masa cuti ni dngn berfaedah...

daripada buat lemak n taik mata kat rumah..aienn buat la kerja ni...

bukan apa...minat aienn memang lebih kepada jahit menjahit ni...

kalau nak masak2...aienn kurang sikit...

kalau ada yg nak...

gtau jer ek..heheh...

ni dia url dia...klik kat sini erk...=)

NURAIN'S CRAFT



ok...
itu sahaja.. sekian...
=)



Sunday, May 30, 2010

||menjelajah ke negara seberang||

Posted by aienn at 8:46 PM 5 comments

muka gembira bercuti..heheh
arrrr jerawttttt..takde adobe skrng nk buang jerawat tuh.hehe


ni pulak gmbar budak yg suka singgah kedai mainan
agak penat melayan kerenah dia nih haishhhh
layan jerlah..

hari ini...family aienn g jalan
2 kat negara sebernag...
almaklumla cuti...tak sahla kalau tak g sini....
seronok tau...
barang murah2....
tiap kali cuti tak miss kalau tak g sini...
tp satu jer la..panas...
mklumla sampai negara seberang..hehe


cmnila kesibukan kota metropolitan serikin ni sikit lg nk smpai ke negara seberang


hahah! ni dia....ratu borong..hahah



nie lah antara barangan yang ada jual kat sini...
macam2 ada,..
memang mcm2 kedai...
yang pling best tgok brg kemas n baju2...
rmbng mata nk bli apa...
duit jer tak de nih..haiishhh

nsib gak aienn bwak payung...panas sgt..
burn muka...
tp rasa mcm berbaloi gak.hehe

yang ni pulak barang2 yang aienn dh grab.... nipis poket...hahah

bju superman ni aienn bli sama ma sepul.. hehe..dia ada kaler itam..aienn plak bli kaler putih..

yang ni satu untuk aienn satu untuk saiful....hmmm dia nak kaler itam gak.. nmpak kurus katanya..hehe


beg ni caya tak? lepas akak aienn tawar.. dia bgi rm20 jer..murah tau...=) pin plak 4 rm 10...apa macm...berbaloi kann

ada gak kawan2 kirim brang...
zulfaizee lah tu lebih2 bli ice pop
semuanya 50 paket aienn bli kat dia..haahahh
takper..nnti nk dia blanja aienn nnti
hahah

****************************************
aienn g negara seberang... hehe..sepul lak pg ranau....dekat dgn gunung kinabalu sepul bilang mau bawak aienn g sana nnti... tp lama lagi la.. lepas kawen kot.. hihi mcm best jak....


gunung kinabalu


wowowoowww..hahah~


ni pling best...lama dh aienn nk mandi cmni... takper2...akan ku jejaki jua nnti...

sekian saja untuk laporan cuti kali nih..hehe


Saturday, May 29, 2010

||finally||

Posted by aienn at 12:30 AM 4 comments




finally...
we're home now...


beg aienn and azie...
beg azie cntek...
jeles.....


kami telah ditrnsitkan ke mulu...
wah..bok pernah ke mulu.....
seronok biarpun trnsit sahaja....
agak nyman di sana...
semua pun pokok sekeliling....
suatu hari nnti...
aienn akan ke sana lagi..
ni la airportnya...


mcm rumah teres jak...
tp aienn suka...

azie ada ambik gmbar byk....
tpi aienn sik semat mok ambik...
hmmm....
hope azie dpt emailkan..
seronok mek dua bergmbar tdk..=)


opssss jerawat sana sini...
biasa...bru lepas minggu exam..
hehe

Sunday, May 23, 2010

||ilove plushies||

Posted by aienn at 9:11 AM 0 comments


thanks untuk kisz yg menaja giveaway ni..
kiut giler...
nak satu...
harap2 ble la dapt menang...
salu sik dpt jak..hmm
even tak dapt komen..kisz bg gak aienn join..
thanks kisz...

Saturday, May 22, 2010

|yayhooo|

Posted by aienn at 10:01 AM 2 comments


label dh smpe...sik sbr nk blit umah.......
kelak2 aienn akan buka blog baru time cuti khas untuk craft aienn
blog dah ada...tp blom kasi org baca gk...
sik sabar....tapi exam masih mennti....

arrrr....sik suka....


tok hasil editan photoshop...ptung comot jadi cantek dh..heehe...





"if i know what love is, it is because of you"
haha..jrg gerek aienn jiwng2 nih..haha
shhhh...jgn bising2..rhsia kita

Friday, May 21, 2010

| hp pouch untuk kak weeda|

Posted by aienn at 12:47 PM 0 comments
hehe.....

agaknya....
ini hp dia...berpndukan sepul la..

ha....
lama dh nya mintak tp bok da kesempatan polh
time2 nk exam pun menyempat polah...
release tension kunun...haha..esen....
mudahan muat la o...



harap2 kak weeda suka......
hello kitty mmg dh keminatnnya......
dgn kereta2 pun tema hello kitty...huhu
sama mcm aku..
haha

hehe..bkn sng nk amik ati kak ipar..haha
ngeng btol aku

k2...sekian...

Saturday, May 15, 2010

|tahniah dent|

Posted by aienn at 11:26 PM 3 comments
ok..kita mulakan dengan gmbar tuan empunya blog dgn ... haha!



sesi meNYUMBANGkan lagu
memori berkaseh doe~gila tinggi
haha..
aku lantak jer..
dahla rasa nak muntah time tu...
jadi first participant lagi..
haha! hentam je lah labuuuuu..




ni sesi tukar hadiah~


haha... ok...kita lihat apa yang dah dent dapat...
haha


4 item ni:
2 pingu (satu untuk makwe dia lah)
yg panda tu penanda buku,ble juak jadi keychain
pprmt3 ya pun penanda buku


versi keychain



versi penanda buku
itulah fungsi mata terbenjol itu

semantik ya dent... ku mok ko rajin baca buku... haha




fyi: aku sebenarnya 1st time aku buat penanda buku...
jadi... hadiah ini adalah sgt EXCLUSIVE dent,,...
haha



yang ni plak aku dpat dr dent...
tabung mooMOO tengah berdiri tegak dengan perut buncitnya...
ada sesen juak dalm ya nak ckupkn rm5
alang2 dh sedekah ya dent....
berik la rm10 ka, rm 50 ka..
apa pun..thanks...


haha...
penat aku nervous seharian...
ujung2 aku peserta pertama duet ngn dent..hahahahah
sikhal..
ku dh biasa ngn member sekpg ku ya..haha

hee

ok2...mata dah penat n ngntuk....
masa untuk titunnnn
night all....

*******************************************************
edisi kongsi gmbr curi..hehe



rumet saya edit



indu dara


memang la.....

ini spesel..

gmbar latest doe
hehe




Friday, May 14, 2010

|miliksiapakahhadiahini|

Posted by aienn at 9:21 PM 0 comments


ini merupakan hadiah untuk pasangan karaoke aku esok....
haha..
nmpak sikit jak...
sok akan aku tunjukkan apa isinya k...


sik sabar hadiah ya nak kuar ya....
haahaaa

terpaksa aku test vokal mlm tok.hahahahah
sot ey

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal