Facebook Badge

shopping jom =)

Sunday, July 25, 2010

usaha hari ini..

Posted by aienn at 10:29 PM 0 comments
biasanya kan...
lau aienn bg tajuk entry cmni...kompom sal craft la kan...
tapi kali ini tidak.....

heee...
usaha aienn hari ni ialah...
pergi shopping...

seronok btul tau....
sbbb......
semua brg kat kedai tu 80% tau...
so, sesape area miri ni..
ble la ke boulevard k...
heheh...
lma btul aienn pilih kat sana...

4 item aienn bli...
semua total rm8.80 jer...heheh




comel kan..=)))))
suka sgt!!!


yg ni hrga asal rm9.90...
lps diskaun rm 2.00 jer...
mmg berbaloi!!hehe



ni yg pling aienn suka...
nk bli lg satu nnti...
heheh


saiful azali.....cepat bwakkn saya ke sana..
n rumet saya....jgn jeles tau...tak baek menipuuuuu..hahah

ok aienn out dulu..nite semua..=)

first time buat

Posted by aienn at 8:16 AM 3 comments




hihi..skit tau nk jaet....
sbb keras sgt pvc ni...2x jrum aienn pth...
zip pulak kaler pink...
ntah mau ke tidak sepul pakai ni..heheh
simple jer....sbb....
untuk lelaki kan...lau aienn punya aienn akan deco lg guna button comel2..=)
hee

lps ni sesape nk oder pvc ble k...
pencil case pun ble dh..ok...daa..=)

Monday, July 19, 2010

teknologi dalam pendidikan

Posted by aienn at 11:15 PM 0 comments
kita sbg wrga guru sememangnya perlu bersedia dgn kemahiran teknologi terkini kerana seorg guru itu amat perlu untuk berkembng seiring dgn peredaran zamn demi mencapai fpk...
apa aku merepek ni..hhaha

takderla...saja nk tunjuk poster hasil editan adobe and photoshine aku..huhu
rabu ni nk bentang....

ni antara produk yg aku teringin sgt nk jual...heee.....
fntasi jak lebih ni..

gorgeous shawls2u



ni mmg realiti....bkn fntasi..
nurain'c craft




yg last ni aku hentam jer...mls dh nk buat.heee
nurain's fabric



agak sukarla guna adobe nih...tak reti aku...
tp best guna lau reti nk guna..heee

Sunday, July 4, 2010

bersamamu satu keindahan

Posted by aienn at 11:46 PM 0 comments
Keindahan BersamaMu

bila baca je tjuk entri ni..
kompom korg fikir aku jiwang kan....
apala....positif la sikit....
takkan la asal semua jer ayt cmni untuk awek or pakwe jer kan3x?

sebenrnya aienn nk crita sikit sal progrm KBM...
mksdnya keindahan bersamamu...
lebih kepada motivasi n hubungan sesama manusia, keluarga, rakan n terutama sekali Allah...

sgt memberikan kesan kepada aienn...
biarpun skit mata byk ngis tp aienn rasa tng sgt..

ok ni azie....dia yg tmnkan aienn untuk progrm ni..
thnks ya...
time ni mata msih lebam lgla..
mlm pertama tu sgt menggerunkn...
hmmm..taknk la cerita byk sgt....
biarla aienn n Tuhan saja yg tau..huhu



ni plak geng2 aienn time tu...
heheh...budak tdung ungu tu pling lucu...
serius i tell u.....hihi



yg ni ambik time boring..hihi




yg ni kad luahan untuk ibu bapa...
bgus btul progrm ni..
kalau takda benda ni kan..
mmg jrg la nk bg luahan perasaan terima kasih untuk ibu bapa...
ego kn..mklumla dh besar..kununnya lah..huhuhu





ni hp aienn guna untuk tngkp gmbar yg pertama sekali..
sapa mau bli? rm900 jk
bru 3 hri bli ni ...
tuan dia bli rm700 jew..hihih
sekda la nisa..^^


kesimpulan: hmmm.....sgt bermanfaat untuk insan seperti aku..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal