Facebook Badge

shopping jom =)

Thursday, August 2, 2012

tahun depan O.K.A.Y!

Posted by aienn at 9:02 PM 2 comments
 

 Tahun depan saya J.A.N.J.I saya akan bli sebijik!!!!

 

tolongla J.A.N.G.A.N hantar saya jauh sgt ke P.E.D.A.L.A.M.A.N

di bulan R.A.M.A.D.H.A.N yg M.U.L.I.A ni hari2 saya doa dipostingkan tak jauh dr L.U.N.D.U



mun sepul tolong belikan k hntran kawen pun bgus juak tok. sik pyh kenduri besar2 pun sekpa.hahahah
 

Friday, June 1, 2012

missing J.O.S.E.P.H.I.A.N

Posted by aienn at 12:56 AM 0 comments
seorang nurain telhpun menamatkan prktikumnya yang terakhir ....
minggu ini diteruskan lagi dgn aktivti d institut....
hmmmmm.....telah biasa dgn rutin sekolah...tak seronok pulak balik mktb,...
kt sekolh mmg bizi...tp kalau bz tp enjoy best...lau kat mktb plak...mmg tak bz tapi x enjoy jugak...bosan bebanyak...
so which one anda prefer lebih?hehe


ok jom menonton gmbr..
saya mls nk edit...rotet pun mls...

smua xtvti dimuatkn dlm satu pos..hihi











seorg nurain prefer yg bz tp enjoy..

byk yg saya dh blajar....susah, sng, sakit...byk dh rasa...

xtvt pun byk...
hope kali ni ble dpt a...

Saturday, May 5, 2012

kursus G.I.G.I

Posted by aienn at 10:11 AM 0 comments
dua hari ni ain n kengkawan ikut kursus pergigian...
seronok jugak attend kursus ni...
bukan ape...byk xtvt menarik....
pling best buat model gigi...kaler sana sini...
almaklumlah...dh besar ni dh lama x mewarna...i get really excited!
meaw2.....

let's see what i got here...


dimulakan dgn xtvt mewarna...



  
lpas warna guting pulak...lekat itu ini...


sgt tekun okey!


 ni stlh ain tmbh itu ini...sbnrnya gigi ini terbalik...tp hentam ajelahhh
 ni diambil sbb bosan..hahah

 pameran hidung.? tp kursus gigi...plikkan...tp gigi ada kaitn dgn hidung...
gli btul pgg...lembuttt...







taraaaa....nila hasilnyaaa......
hasil ini x mng apa2 ok...dua2 x dpt no..hhahahaah


apa2 pon....klas kitorg mng persembhn....
kitorg buat simple2..n cincai2...x sgka plak mng...
hahah...rezeki...dan hadiahnya....ubat gigi n brus gigi PINK okay
saiful yg pilih...
org len bincng kitorg pulak mkn...
xsgka ble mng.hahahah


byk gak input dua hari tu...
doktor cek gigi....doktor ckp...
need FILLING kt gigi geraham..nntila nk tmpal gigi tu..=0


Monday, April 9, 2012

niah C.A.V.E

Posted by aienn at 11:53 PM 0 comments
syukur alhamdulillah....
umpama impian jadi kenyataan....stelah sekian lamanya berada di benua miri ini...
smpai juga ke tmpt ni....
sgt penat tp sgt seronok tapi saya sangat suka dan saya suka lagi dan suka lagi dan lagi...

kita mulakan dengan gmbr mukaddimah ini....perjalann dimulai dngn menaiki perahu comel....


sgt menikmati kebesaran Allah...






dan perjlnn diteruskan dgn berjln kaki...dan berjalan lagi dan berjalan lagi sampai penat...adoi....
kaki tak tau nk ckp mcm mana ...dhla lama x exercise..



hai hensem..hihihihi




permandangan ini sgt menakjubkan seorg nurain yang baru pernah masuk gua..

keadaan didlam gua begitu gelap dan berbau taik kelawar....
ramai yng sampai kt rumah ni jak....tp biarpun smpai rumh ni jak pun dh ckup pnt.....ain masuk gak..bila la lagi nk pg kan....





Time ni baru nk mula jln masuk gua...kita layan je lah gmbr ye...dpt ambik sikit2 je gmbo time kt dlm tu..sbb terlalu glap...sedikit seram tp diam jeee.....

kekaburan sedikit kualiti gmbrnya,,,tp ok la...asal ada gmbr..







perjalanan yang lama itu tamat di sini



yang ni dah patah balik....muka penat yg merah



sgt enjoyable, funnable, greatable, happyable, and excitable.

balik tu terus rasa pnt smpai 3 hari..hohoho

ok..enough for today...hrp2 esok murid klas miss aienn bolehla lulus LINUS smua..
hadoii


Thursday, March 22, 2012

22nd MARCH avery hepy bday to you

Posted by aienn at 6:19 PM 0 comments
saya bizi, awak pon bizi...
jadi kesemua hadiah ni diberikn secara berasingn..ehehe

anyway, slmt ulang thun kelahiran...
smoga jodoh kekal abadi,
direstui Allah swt kedua ibu bapa, kaum keluarga shabat handai,
bhgia dunia dan akhirat, murah rezeki,
dikurniakan zuriat soleh solehan dan kiut miut bersma saya nnti...(hahhahahah over pulak)









yg ni diberi hari ni


ni pulak mggu sudah




ni plak minggu sudah..

sinyum smpe tlinga bila nmpk awak hepy..ngehhehe

Tuesday, March 6, 2012

exam W.E.E.K

Posted by aienn at 4:08 PM 0 comments

tengah duduk2 jaga bebudak exam...
kebosanan teramat and kemengntukn yg tersngt....
oleh itu, seorg guru yg kebosanan ini mula ambik gmbr curi...


bebudak mmg bermuka jujur
tp dlm jujur ada nkal yg teramat..




hello B.R.U.N.E.I

Posted by aienn at 12:27 AM 0 comments
4th March 2012


peekca of the day...ngeheheh

saya mls nk bercerita pjng ini hari..jadi kita lyn gmbr okay..
ceciter sikit2 ble la..

pagi itu,,hujan yg lebat...ini gmbar pertama pada hari itu...


sungguh ...saya sendiri tak sngka...hahah


turun naik bukit...byr tol jmbtn, cek paspot sana sini, cop itu dan ini...



ni plak resit byr tol jmbtn...habis koyak rabak disebabkn hujan lbat itu..


di sinilah kiranya perjalanan menyakitkn punggung itu bermula...







berehat sebntar di bahu jalan untuk isi minyak





sight seeing sbaik shaja sampai kt sana...
mmg byk btol masjid kat sana sini...lau kt malaysia cmtu sng skit nk solat kan..mmg xda alasan nk tgglkn solat...
ni bukan masjid okay...ni sekolah yg mcm masjid...kagum betol! tak smpt nk ambik btul2...sbb almklumla....naik moto kan..heee



JERUDONG park nama diberi,
tempat bike week itu diadakan...indh btol permndngn.heee...



wiwit legend ghost rider kt blkg..



ntah bila nk mulakn cri duit lagi ni...dh nk seblun berhenti..adoiiii








ini air punya harga satu ringgit brunei...
mhl wehhh

tp yg hairan..air sirap lagi mhl dri tin 1.50 ringgit brunei...napa ek?

comil kan?











hye awie..hye...kahkahkah




baliknya pulak tak sempt nk ambik peek sbb hujan lebat...
smpai je swk balik heboh dgn cerita air xda sluruh miri 3 hari...
smua stok air mineral org berebut2 beli...
tpi sykur gak...sbb rumah ain msh ada lg smpai skrg...
ada ktor skit cmpur dgn diesel...tp msih bsyukur sbb msih ada air
ain pun panik gak time tu....smua org cr air...
lau xda air xtaula nk mndi guna apa pg sekolah...hu



saya gembira btul hari itu....lama btol saya teringin nk pergi...
akhirnya smpai jugak...bersyukur....
thnks ya bawa saya sekali...
tp apa pon...di mana ada wak, disitula tempt pling best di dunia.
duduk tepi longkang bau busuk pun ble jadi best lau ada awak...btol nih..
x tipu..hee
spending time all day long with you is the most precious moment for me darlink. awak itu seperti angin....tidak ada sekalipun tertinggal daripada saya menyebut nama awak stiap kali saya menarik dan menghembus nafas...
aiseh..lrs bhasa tinggi pulak
ececeh..kira mcm more than words la..no words can express the feeling....hee


adoi..byk sgt gmbr you! i tak lrt nk uplod...jam dh pkul 1.25 am..esok nk sekolah....ckup smpai disini okay! nite peeps...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal