Facebook Badge

shopping jom =)

Saturday, May 28, 2011

setengah [G.I.L.A]

Posted by aienn at 5:48 PM 0 comments
dengan ini, saya melaporkan bahawa sejak 9 jam yng lalu,
saya bersendirian di rumah
semua org telahpun balik ke kmpung halaman....
saya yang lambat membeli tiket telah balik paling lambat daripada org lain

dengan rasa dukacita dimaklumkan,
keadaan saya di sini ok2 saya
tp agak bosan ....
ada sedikit perasaan tkt menghantui diri....

saya tak biasa tggl bersendirian...
saya jujur mnegatakan bahawa saya tidak tkut pada hantu
tp saya tkut pada manusia berhati hantu

saya bersyukur kerana selamat hingga sekarang....
1 jam setengah lagi saya akan bernagkt ke airport.
saya sengaja dtg awal kerana saya tak mau tggal sorg2 kt rumah

pengajarannya kat sini, jgn pnh bli tket blik cuti lambat2....
lagi satu...mesti bli tiket hati JUMAAT
jgn bli hari SABTU

kalau nk jadi mcm saya blela bli tket hari AHAD.
haha...
saya benci perasaan begini..hahah

rasanya byk sgt dh rapuan ni....ni saya nk uplod gambar yg teak berkaitan,,,
lyn je la k..









mok juak ngeso gerek..hahaha
ngegeh juak
JOKOJOKOJOKO

Tuesday, May 24, 2011

saya dh dilantik jd power rangers pink

Posted by aienn at 10:09 PM 0 comments
saya sebnarnya dlm mode yg tersangt penat dan malas ni....
tadi ain ada paper linear algebra..
balik2
berat je rasa kepala ni...
ni bru je bis men gem...
mental penat fizikal pun effect...

sok ada exam pj....
ain x baca papa lagi ni....
ada tggl dua paper lagi
hrp2 dipermudahkanNya...

ok2..berbalik kepada topik tadi...di saat ketensionan ini...
saya telah dilantik menjadi ahli power rangers...

ada api2 lagi jam ni
mcm jam ain zmn bebudak dulu
semnagt pakai time exam tadi.hahah
hahah...thnks la kepada org yg dah hadiahkan....
sgt2 mengembirakan dpt hadiah saat tekanan gini...
ain kaler pink sepul plak kaler kuning...
dr jauh dh knal sapa...hahah

thnks yerrrr....






taraaaaa!!!!!









ok2....pasni ain study.keh2...

Tuesday, May 10, 2011

happy tuesday

Posted by aienn at 11:51 PM 0 comments
hye semua....
selamat hari selasa....
untuk menyambut hari selasa yang bosan ini, dh xda kerja, exam minggu depan x study lagi, mcm xda papa yg berlaku, kami pon bbq...
saja jk bbq blkng rumah sbb boring dh memasak kt api dapur...
try plak api kayu...
hidupkan api jer dh sejam...huahuahua...
ujung2 minta bntuan jiran..hahah
nasib jiran ada..haha
jom lyn gmbo.,..

sila abaikan happy tuesday coz semalam xsmpt nk post.hari ni hari rabu.hahah

hidupkan api jer dh kesian...eh skian..hehe




ni ain wat.hentam jer masuk sukati...
sedap gk rasanya..heheh








hangoss!!!!
aku punya kerja la ni okay!
haha




ikan keli ada jugak..

jiran yg tlong hidupkn api



tokey pansuh








semua dh siap...tggl mo tggu pansuh je lagi




sodap mmg sodap..
ngegeh juak mok mkn dlm daun pisang..hahah
tp it's a very nice dinner...
thnks semua..





kesian...eh sekian..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal