Facebook Badge

shopping jom =)

Friday, June 24, 2011

hasil hari ini

Posted by aienn at 8:52 PM 0 comments



aha...ni hasil aienn hari ni...
tadi ada pmeran kt blik bestari....
my mentor pun soh try wat beg kt sini...
kami pun apala lagi~~
hahaha...
tpi btul2 seronok tau!
alt2 semua dh ada...tggl nk jhit je lagi...
tp syg...material sgt sedikit...jdi buat je design ikut mana2 yg ada kt sana....

yg pnting...enjoy...

cua tgok muka tkun ni....lau study xda lgsung wat muka tekun cenggini....
hahahah...









ni hasilnya






anne mpun



lydia mpun



nath mpun



adel punya



aien mpun

oklah...cau!

Saturday, June 18, 2011

abis sudah~~

Posted by aienn at 11:19 PM 0 comments

picca mukaddimah


berdasarkan tajuk entry diatas....
memndngkan esok mo blik miri dh.....
jd akhirnya saya ingin menceritakan sedikit sal cuti yg telahpun mau habis ni....
sekrg saya dalm mode yg sgt mlas bercakap...
jd kali ni lebih kepada gmbr lah k...

kami bercuti2 ni 5 hri 4 mlm....
spnjng cuti ni...
i mmg xnk rehat ....jln smpai habis....selipar pun nipis...
hahahaha
borong byk tdung, tshirt, jeans...eh..memacam la...
smpai bergmbr pun dh tak lalu...
mlm2 time tdo kaki terasa mau ptus jk....huhuh
tu la sikit je hasil gmbr yg ada~~
naik keretapi...eh...bykla nk cerita...

tgok picca la jom..
haaa...satu lgi nk cerita...
time bcuti ni bjln jua sama bkal kazen...ngagagagahaha
malu2 dia sama lecturer dia...
hmpeh budak tu...hahah

duit pun mengalir mcm air!~~
blik swk balik....pokai suda~~~

ahah..lgi satu...sma flite gak ngn nora danish n botak cta juvana.
time tu mereka blik dr sure heboh....

dh2...pnt2///tgok picca lagi...

















iloikeee









Friday, June 3, 2011

terbaik dari [L.A.D.A.N.G]

Posted by aienn at 10:19 PM 3 comments


gambar mukaddimah
budak ni nk jugak upin ipin

assalamualaikum semuaaa....
dalam mode cuti niiiii,
lau tak mkn sedap2 mmg xsah la kan....
disebabkn kebosanan, jadi terpegi la ke satu laman dekat fbuk ni....
dsebabkn kami adik beradik ni mmg penggemar coklat sedunia....
juga disebabkan oleh pengaruh adik sebaya,....
maka terorder la coklat dari village bakery ni...
kebetulan pusat tpt org buat ni dekt je dgn lundu, sematan,
so x saborla nk mkn...tgk gmbr pun dh meleleh ouh.....








inti coklat lolipop ni nestum n cornflakes...
mmg sedapppppppp
terbaik dr ldg lah...

jom redah sini village bakery

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal