Facebook Badge

shopping jom =)

Thursday, March 18, 2010

[thanks all]

Posted by aienn at 10:15 PM 0 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera PENAUNG

sebagai penghargaan kepada semua ajk tertinggi needle arts collection...
tibalah masanya penaung ni mok berik sedikit penghargaan..


ketua hal ehwal pengurusan kain ..ni dia...
mempersembahkan...kak long! wiwit,...


haha
aku hadiahkan dengan keychain ladybug merah hitam ini...


AJK pencari pelanggan aka salesgurl..hehe


aku dera dia buat sendiri!!!! ini hasilnya....

ada peningkatan dah!bole jadi pekerja aku lak

ini pulak selaku ketua ajk kemas mengemas barangan aku.. hehe...



aku hadiahkan.... tara...beg hp ajaib!



ini dia lelaki terhensem di pulau borneo..

dia ni nk jugak hadiah...
identiti dirhsiakan..



aku bagi ninja ni untuk lkat dekat meimei nya..



ini hadiah untuk AJK promosi dan pemberi inspirasi awal ;)


yang ni pulak sebagai cenderahati kepada nephew baru aku a'a...
(ku tauk..yg pake lak maknya...)




********************terima kasih atas sokongan anda***********************
jasamu dikenang

Yang ni aku buat sbg penghargaan untuk diri aku sendiri
=^.^=





||last touch||

Posted by aienn at 4:44 PM 0 comments
ini merupakan antara yg terkhir aku buat...
kebanyakan nama....
pas ni rasanya cuti nanti baru aku akan aktif lagi di bdang penjahitan ni...

ini untuk zul..
lmbg ninja terbuang..(perasan diri ninja)
haha...
hrp2 ko ska la zul


tok untuk member2 jamie.. (^o^)v



semut laki n pompoan untuk nisa n ijan...


untuk grace n pakwenya...


tok untuk kawan nana..


terima kasih untuk semua yg telah menempah..
yg len tak sempat menempah..sory bebanyak...
tgh thun nanti bru dpt masa lagi k untuk terima lagi byk...

cuti dh nk habis...
marilah kita menikmati cuti yg tggal sedikt ja ni..

with love,
nurain sdn bhd

Wednesday, March 17, 2010

||update lagi||

Posted by aienn at 7:54 AM 0 comments
atas permintaan ramai..hehe.....
aku update lagi aku punya blog ni dengan hasil aku yg terkini
terima kasih atas segala sokongn anda semua dengan hasil aku yg x sbrapa tok..
n sory juak coz xpt gk nak menerima tempahan..
lelah juak keroja tok wei...
full time cuti i habis..hoho
sa penin2 juak molahnya tkut org x berkenan
hehe
Description

ok, kita pergi kepada main point kita...
tok untuk mai....
menurut mai untuk anniversary pertama...
jiwang juak ko mai..haha
p anyway..kacak juak design nya mok ya...

front n back view



yg tok pulak dari maziah....
ng peminat pink n butterfly..
harap2 nya suka la o...



tok untuk lydia...
bunga besar ditengah2 macam corak cadarnya nya soh aku ikut..
(pecah la rahsia katil ko oleh aku lyd)
haha


ini pulak jamie punyerrr
(^o^)v
kelak tempah gk la mie o?
kinek sik pat lok..


*******************thanks for visiting********************
saia menghargai anda =)



Monday, March 15, 2010

(^o^)v

Posted by aienn at 6:22 AM 2 comments
****************bissmillahirrahmanirrahim***********************

kali ni pulak aku punya entry untuk keychain yg org tempah untuk dijadikan hadiah..
bgus gak idea ni kan...

rama2 ni aku xkonfiden gak nak buat..
lama aku pk cmne nk buat kepaknya mcm nk terbang n nampak live..
pk punya pk..ni la hsil pemikiran aku yg x seberapa.....ok la tu kan..




pingu bermata jujur ni nmpak mcm muka sik bersalah jak....
innocent mukanya...
mulanya nk buat matanya juling...tp aku rasa kesian pulak..
ujung2 innocent jadi mukanya..



yg ni....antara org terawal yg tempah...
sebelum aku mula dulu2 dia yg tempah..
satu untuk pakwe die yg tak nk pbs dengan aku...
haa.....kurg la hensem ko jan.. hahahahah


yg ni pulak untuk adel...
peminat garfield n kaler kuning...
rawk katanya...
apa pun.. hope u like it del!


**********************sekian************************

(tiada kaitan antara yg hidup dan yg dah meninggal hehe)

Saturday, March 13, 2010

-bobo, superman, kucin and ninja

Posted by aienn at 5:36 PM 0 comments
ok...
ini merupakan usaha aku hari ni...
huhu..penat juak polah benda tok ui...

tempahan dari kwn kak long, miss farah..
harap2 puas ati la o?

bobo:


logo superman:


kucing cinta:


ninja warrior:



sik sgka wak ku bole polah tek..
mencabar uuuuu
kesimpulan: huhuhuhuhuhu....syg mok berik nya...huhuhuh
p syg...ring dah abis,...p xpa..lak beli baru...



aim mlm tok: polah k adel gk!!huhuh




Friday, March 12, 2010

-blinkie,sunny, cupipi, cupida

Posted by aienn at 4:36 PM 0 comments
hari ni aku dapat hasilkan 4 keychain...
lepas plg ja dari pbs..trus2 aku mula...
kita lihat semua hasilnya:
ni untuk steph, kapel mpun..

namanya cupipi and cupida:



blinkie and sunny untuk Nath:
Akip: Ya Allah kak Anne ..jaik na juak nak senyum nk ijo tok..dah la gemuk...

hehe..Nath, ptung kmu slalu pelik2..
tp i tgok, tetap juak nya kiut..




yg last ni kwn nana tempah...hmmm..
Alhamdulillah..suka juak nya tek...
tp sanya mun tulisan sgk kaler ja g


*****************************************************************

:design tok...will be coming soon:


time lam blik guru td lukis...hehe
miak mintak indh lukisan tok..
sory ar...cikgu sik pt berik..haha

white sheep kwn kak long



tok pulak pusak lap2



mencabar juak mk polah white sheep tok lak..huehuehue


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal