Facebook Badge

shopping jom =)

Tuesday, December 28, 2010

stylish award

Posted by aienn at 8:57 PM


1 -Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.

seorg nurain telahpun di tag oleh awek kwn saya yg bernama nisa. Terimas ye cik nisa kerana sudi memberikan award ini kerapa seorg nurain. Ain jwb ni ikut stail nisa la k.hehe...
ok saya telah mengenali seorng nisa ini di Kolej Matrikulasi Labuan. Kami telahpon di temptkn dlm kelas yg sama.then, tinggal blog yg sama juak d KML. Ada sorg kwn aienn ni ckp cik nisa ni mcm penyani nasyid..ngiahahaha....kmi rpat time kat san... byk rhsia o...hahahhaha.Alhamdulliah, pnjg gak jodoh cik nisa ni dgn org yg memuji td...haha...dah2....apa plak cerita kisah cinta org kt sini.hahaha

ok. yg pling mengingtkan ain kat nisa ni, dulu time ain nk msuk mktb, dia menanges..kahakhaka...ujung2 bertemu kembali kita d miri kan nisa? heheh

saya sgt terharu juga dgn cik nisa ni sbb dia tidak pernah melupakan seorg nurain. time kami berpisah lpas matrik dulu pun, sebelum msuk mktb, nisa x pnh lupa bday ain (T__T).ouh ttharu saya.....

rasanya ckup ni. kang nangis plak cik nisa baca ni nti.hahaha


2 - Share 8 facts about yourself.

kita mulakan dgn yg negatif dulu k

Fakta 1: Saya seorg yg cuai
Yup...semua kwn2 n family, n ex-boyfren, n boyfren tahu sal ni. Kalau makan tak tumpah ke tdung mmg bukan ain la tu. kakak ain pnh bgtau " kemana tumpahnya kuah kalau tak ke baju nurain"..haaaaa...kan.....nk sebut sal henpon jgn kata lagi la. kalau tak jtuhkn hp bkn saya lah itu..kdg2 pipi pun nk mkn jugak. then my boyfren akn tolong lapkan. heheheheheh...

Fakta 2: Saya tak pandai bersukan
Inilah kelemahan utama dlm hidup saya. dhla minor kna pulak PJK.Mmg terkeluar dri kotak pemikiran je. Cikgu saya dulu panggil saya ikan lumek. sbb saya lembik..huhuhu....nk buat cmna lg ye...

Fakta 3: Sukar menerima kekalahan
Ini pun fakta gak.lau aim x tercapai mmg ain akan rasa down sgt.kekadg seorg nurain ni kalau nk bgkit semula mmg pyh. time ni peranan boyfren n kwn n fmily sgt penting untuk seorg nurain.

Fakta 4: Seorg yg rajin berusaha
ni org ckap la..lau ain ckp ain x buat kerja mesti org x percaya. rajin ke aku ni?hehe

Fakta 5: Gemar menjahit
Yup...ni mmg nurain...lau masak kurg...lau menjahit ni ble la....
haha....pnh blajar menjhit kt giat mara, tp x smpai hbis...sbb nk msuk matrik sdh time tu. jd sijil pun tulis 4 bulan je.heheh
minat menjhit itu bermula sbb mak ain salu bwk ain g kelas menjhit kat pusat kegiatan wanita d kpg. Time tu ain kecik lagi. Mak ain blajar buat patung kura2 , penguin, n mcm2 lagi. ain pulak tolong gunting2 pola patung tu. sekarang minat tu msih mendalam lagi ain dh try wat bisnes online. alhamdulillah, mendpt smbutan gak...tp kdg2 x terambik plak....lgpun student ni kan susah skit. jd pelajaran tetap ain utamakn/ Bisnes time cuti shj.

Fakta 6: Seorg yg penyayang
Ha, yg ni btol sesangat. hahahah... hanya org yg sy sayangi je tau.hahah

Fakta 7: Tidak sempurna, salau buat salah
ni mmg fkta la kan...semua pun org begini.HEHEHE

Fakta 8: Gemar tgok muvi
terutamanya yg ada pelakon hensem mcm lee min ho yg sorg tu le...heheh

Fakta 9: Maluu tak bertempat
ni mmg selalu la.lau nk buat speech depan org ramai la pling xble...tp skrg dh ok sikit je berbnding dulu...camana nak jd cekgu nih...

Fakta 10: Kuat ketawa
ni mmg fkta.kekadg lawak seciput pun ain ble ktwa besar.bkn ape...kan awet muda tu.heheheeh

3 -Give this award to the others blogger who deserve it.
aienn tak tau nk tag sape..heee

3 comments on "stylish award"

Nisa.MKR on December 28, 2010 at 10:07 PM said...

ainnnnnnnnnnnnnnnn~ T.T tharu mek tok..hbs tisu skotak..huhu..
nang touching la bc entry tak tok..huhu..
smoga psahabatan kita bkekalan hga ahe hayat...Amin.. :)

love u, ain.. *hugs*

aienn on December 28, 2010 at 10:14 PM said...

InsyaAllah sa....amin3x...=))

Nisa.MKR on January 2, 2011 at 3:38 AM said...

amin.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal