Facebook Badge

shopping jom =)

Monday, December 27, 2010

momo and chicky

Posted by aienn at 10:54 AM
ok...hri ini ain dh selesai membyr hutng,,,
hutng hndak buat finger puppet untuk haqeef sbnrnya....
aritu dia nampak finger puppet yg ain buat untuk projek seni dlm pendidikn ain...
tp yg tu kt mktb ain x bwk felt...so ain buat guna kertas je...

dn skrg bila dh ada kt rumah n ada felt ain buatkn dia finger puppet guna felt le...
nmpak cntik n thn lebih lama sikit...
nnti ble la akip main dgn baby ke, hani ke, boboy ke, awin ke....finger puppet ni kan...

heh...
jom kita tgok akip beraksi dgn puppetnya


muka babo



time ain ambil gmbr ni dia ckp dia ngntok.

so menjadila posing pura2 tdo..



ni dia momo n chicky



nnti2 ain buat byk lg untuk akip main2 dgn kengkwn k yg ni ain buat sejam je..heheh nnti nk buat kucing, katak , bear n mcm2 lg k.ble la akip men zoo dgn membernya.heheh tudoos~~



ni projek aritu.hehe

0 comments on "momo and chicky"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal