Facebook Badge

shopping jom =)

Saturday, April 30, 2011

karnival sukan [TRADISIONAL]

Posted by aienn at 8:31 PM
fuhhhhhhhhhhhhh,
akhirnya selesai juga karnival sukan nih...
hari ni seharian aien kt pdg....
sokong sana sini,
kamboh situ sini,
lari sana sini,
tanya sana sini.....

tp apa pun...tetap berasa seronok....
setelah sekian lamanya tidak lembali ke zaman kanak-kanak,
akhirnya hari ni, ain kembali gak rasa kegembiraan yang sudah lam tidak dirasakan.....

huhuhu....
yg pling penting, yang ain nk cerita kat sini...harini geng hey ladies mng hadiah....
dpt second place
baik punya...hahahahah
saya sgt percaya pada apa yg org cakap sal kerjasama...
biarpun org sering saja menganggap seorng nurain ini lemah dan tak tau buat kerja...
tp saya percaya, kalau ada org percayakan saya dan yakin akan kebolehan saya, dan juga bekerjasama dengan saya, saya yakin saya boleh.HAHAH.wat ever~

gud job gurl!
this is my teamate


hey ladies. azie plak xda tdi.huhu






ni plak hadiah


Jom tgok kitorang main galah panjang
p/s sila abaikan gambar ngegeh k..hahah







mena muka ku juak...hahah


bincng strategi
hekeleh~~

Permainan kedua pulak main kaki tiga....
yg ni aien x join sbb saya x kuat kan....hahahah




...ni klasmet ain gak...

Pergi kepada permainan ketiga....
main gusti lengan....
yg ni ain x join sbb mmg x sesuai la wei..hahaha
tp heyladies ttp da wakil...tu dia...dia dh mai...hahaha



tgok aksi cik adel d gelanggang





ujung2 no 2 gak...sbb dh penat main tarik tali
skrg beliau tidak mampu mengangkat tgnnya sbb kjg otot
haha,...tp xpe janji KITA ENJOY!!


Ok , permainan yang menghangatkan suasana, biasa ar...trik tali...


klasmet saya x mng papa...
tp sya hepi gak menjadi tukang sorak sampai kna warning d sana..hahaha





dia lagi...hehehe
xmng pon saya bgga ngn korng..hahah

okeh2...cukup, sekarang nk cerita sal satu lagi benda...
saya telah menjadi AJK publisisti untuk karnival ini....
ni usaha saya sepnjng minngu ni...buat ni, edit sana sini, riben hlg sebungkus sbb melayang dr moto...
mmg mcm2 hlngnla..haha
ujung2 siap gak buku yg cntik ni.,.hahaha



Dari AJK Publisisti, tertiba plak menjadi emceeee....
hentam je la...
tp yg menarik,
ritok tek time molah smbutan penutup, mekorg kelaka swk jadi emceee,,,,
hehehe...sesuatu yg menyeronokkan kamek...
ni la yg ain nmpak time tu..hehehe



ain tlah digandingkan dengan mizan...
mizan pun try gak klaka bhs swk biarpun dia org sbh n ada gak mereka2 yg nakal ketawakan dia time sebut miak...lain bunyinya dow..hahaha
apapun, nice try mizan!
time ni x de plak snap gmbar...huhuh
xpalaaa...

word of the day today
"kita mmg aktif, x pnh x dpt hadiah...miahahahaha"
belik arghhhh
mau pecah perut aku mendengrnya....hahahah

2 comments on "karnival sukan [TRADISIONAL]"

Adelina_Guntor on May 6, 2011 at 5:50 PM said...

Hebatlah! xpenahxdpt hadiah!!! MIahahahaha mcm ku tauk jak. hehehe

aienn on May 8, 2011 at 5:28 PM said...

hahahaha...ko ng...ayat lebeh...hahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal