Facebook Badge

shopping jom =)

Thursday, March 24, 2011

hepy 22nd years old

Posted by aienn at 7:31 PM
Assalamualaikum semua....
ok....esok xda kelas...bru berkesempatan wat blogging memblogging ni...
entry kali ni ain wat khas untuk birthday saiful yang ke 22 thun
sbnrnya bday saiful 22hb aritu, tpi ain x sempat nk wat papa....
tp ain ada masak2 laksa untuk geng2 rumah diorang.....
mereka suka ain pun suka sepul pun suka....

ain ada order something untuk saiful,
alih2 dtang lambat plak, arini sampai...
rncngn awal nk wat seuprise, tp ain mmg x pandai bab2 romantis dan surprise2 ni...
sbab hadiah tu sampai lambat n baru sampai arini...
tp xpelah....lambat2 pun suprise jugak kan....dia x agak ada hadiah lain lg selain laksa aritu..hehe

ok ni la hadiah yg ain order tu.....
biar bila saiful mkan ni akan memberikan tenaga untuk beliau meneruskn hari2 yg membizikn untuk praktikum ni...
supaya, hdiah hari jadi kali ini, menjadi darah daging saiful
biar hadiah kali ni, akan masuk ke perut, msuk kedalam saluran darah saiful dan mengalir ke seluruh urat saraf badannya. Dan bila hadiah ni sampai kat hati, terus melekat kat situ...hrhehehe
ok...cukupla untuk penjelasan kepada hadiah mengapa memberikan coklat ini k. salu hadiah benda je...skrg hadiah mkn2 trus masuk ke dalam...btul x?eheh..



sbnrnya nk tulis i love you kat situ tali malu...ekekeke


ni muka saiful time buka hadiah tu,..



close up sikit supaya nmpak..heheh



dan seterusnya, kami pun makan coklat bersama..
lpas tu ada adegan suap menyuap..ekekekeke...
precious moments mcm ni akan ain ingati sampai ke mati..=)


muka mamai saiful sebab dia baru je bgun tdo...ain trus paksa amik parcel kat mktb..eheh



yg ni sebelum kak anis bagi kaler kat coklat yang ain order..
sbnrnya kak anis ni customer kraf ain, tp skrg ain lak jd customer dia..hehe

p/s
saya mengharapkn supaya awak diberikan segala kebaikan di dunia dan akhirat.
kegembiraan awak juga kegembiraan saya...=)

0 comments on "hepy 22nd years old"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal