Facebook Badge

shopping jom =)

Tuesday, March 1, 2011

English Week 2011

Posted by aienn at 11:54 PM


gmbar mukaddimah...
org men glh pnjg kami plak dok fotoshut
hehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.....


Hari ni aienn nk cerita sal English Week
English week ini dianjurkan oleh semua pengajian Bahasa Inggeris x kira Major or minor...
jadi mksdnya, kelas aienn termasuk gak la tu kan...

Ok, untuk memulakan cerita,
kelas kami pun bz gak dgn English week ni
dimana PPRMT5 telah menganjurkan Festival Filem Pendek
selain tu, kami juga kna ikut pertndingan...
esok ain nk join treasure hunt.
hrp2 meng la kan....

ok, sekarang kita berbalik pula kepada aktiviti hari ini...
haha
ni aktiviti hari ni...main glh pnjg n tarik tali
ain join tarik tali
ain sbnrnya x pndai tp cuba jaya je

cuba tgok, gaya tarik pun dah salah....sepattnya kaki kat dpn,
ain lak kaki kt blkg,
ptt la skit bdn...huhu



tgok lgi gmbr 2





tdi saiful masuk akhir 60seconds to say..
sampai peringkt akhir tp keputusan lom tau lagi...
lpas je main tarik tali ain trus g tgok sepul bertnding
tp sygnya,
ada sedikit masalah diperingkt akhir tadi dimana saiful terblur sekejap,
yg masa semi final much better..
tp xpe,
lau da rezeki adalah....
dh cuba hbis baik kan....
apa pun, im proud of u....
ain gak hepi sgt sebab semua klasmet ain masuk final
stefi n nazrin pun masuk gak peringkt akhir sama dgn saiful...
hrp2 mereka pun mng....

ni dia, peserta no 10


yg ni plak stefi sdg bergelut dlm final...tp x clear la



yg tadi tu kisah hari ini

sekrg ain nk cerita sal semalam pulak

kali ni buat english corner plak kat library,
hias sana sini...
jom kita tgok ticher ain n rkn2nya bekerja

ticher aienn ni mmg cntek dari sudut ini
ekekekeke



sudut ni plak nmpk gmok


huarghhh


ni plak ticher nath sikit lgi nk tggi...ehehehehehehhehehehe


yg ni grup ain punya hiasan



ni grup grace punya



yg ni grup mimi



n lastly grup adel




Selain tu, Ain n kengkwn ain gak join festival filem pendek....

lau nk tgok jom kita tgok ramai2 malam esok kol 8.30 kt dewan muhibbah
filem kami ni ttg hidup kmi sendiri la..hehe
sgt memberikan teladan terutamanya kaum hawa...
sila ambil perhatian kaum hawa ye...
nama filem kami ni MONEY, MONEY, MONEY, WHERE ARE YOU?
nnti mlm sok ada undian untuk filem paling popular,
jgn lupa undi filem ni keh...
heheh

promot kit...
ni sebhagian daripada kecomelan filem kami,



gna kain felt..heheh



filem ni kami x kisah mng or kalah,
yg pting, ain n kwn2nya sgt enjoy sepnjng penghasilan filem comel ini
menag kalah lain kira
apa yg penting kwn2? [K.E.R.J.A.S.A.MA]

tpi kalau nk undi tu bleh gak..hehe

0 comments on "English Week 2011"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal