Facebook Badge

shopping jom =)

Friday, February 25, 2011

trnsformasi pertama untuk [F.I.F.I]

Posted by aienn at 1:23 PM
ok...semlm ain tkr cover set baru untuk fifi...
tp bkn ain yg tkr....saiful yg tkr,.....
tp yg menyesalnya......tkr cover set tu mcm x tkr je sbb kaler ttp sama....
bapak i x bnrkn i tukar kaler fifi...
dia ckp tkt ain kna sman, nk tkr green card lagi...mnyusahkan je dia ckp...

saya, sebagai anak yg baik pun mendengar nasihat dia...
tp kalu ditengok balik, mcm xda tukar cover set lgsung...mcm tkr stiker je...
waaaa......menyesal ain tau...
tp xpe....dgr ckp org tua ni byk hikmahnya...(nk pujuk aty je snanya)

ain nk tkr kaler jadi kaler pink putih....
tp hujung2 ain rasa elok tkr pink itam je lah....

ini baru transformasi pertama untuk fifi tersyg,....
2nd trnsformation nnti akan ain usahakan....

terima kasih kepada fifi kerana byk mnaburkn jasa selama ini...
jd ain kna la bgi make up sikit untuk fifi...hehe



ni rupa fifi yg baru





ni rupa fifi yg lama sebelum plastic surgery


ni org yg bertanggungjwb






yer...terima kasih...nnti i blnja mkn...heheh

0 comments on "trnsformasi pertama untuk [F.I.F.I]"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal