Facebook Badge

shopping jom =)

Wednesday, April 7, 2010

*Aku nak Tukar BF baru!!!*

Posted by aienn at 3:05 PM

( - . - )
Maaf sayang.... ='(

Description

Yup...

Kau mmg setia.....

Sgt secocok dgn aku.....

Mana aku pegi...

salu jak kau temankan....

Tapi mlgnya....

Aku mmg perempuan jhttttttt!!

cepat betul aku bosan dgn korg semua....

Rasa-rasanya...

pling aku tahan pun 2thun jak...

Lepas tu aku MESTI akan cari pengganti....

Aku dah lama fikir benda ni......

tapi tiap kali aku nk tukar..

Ada jak halangan nya....

Yalah susah kan.........

Tiap kali aku nk pergi tinggalkan dia...

Mesti tiap kali jua dia yang dulu tinggalkan aku.......

Bila aku kira2.....

Dah 5 kali dah aku tukar .....

4 daripada 5 tu...

semua abang aku yang perkenalkan...

semua pun tak menjadi....

Abg aku ni pun satu....

Aku bukan boleh dipujuk cmtu cmni...

cepat je aku cair......

Sebab aku ni mmg...

Aku mmg JAHATTTTT...

Padanla tiap kali aku tukar, tiap kali juga org marah

Sebab, mkin lama, taste aku makin melampau...

Nak yg pling kacak n paling bagus jer...

Orang suruh aku tukar yang biasa2 jak..

Aku tak mau.....

Dan sekarang......

Sapa nyesal?????

Aku juak........

Huhuhuuhuhuhu...

Minta maaf byk2 ye Erick......

Aku terpaksa pas, bagi adek aku...

Sebab aku jtuh chenta dgn orang Baru.....

Nama dia....... NOKIA E71...

Biar apa pun jadi...

stkt ni...

dia yang terbaik..
hehe
Ni abang aku perkenalkan....
hadiah arijadi aku yg ke 18

Time tu dia nk pg training bomba..
takble bwk henset...

so dia pas kat aku..
heheh
speaker rosak sebab aku salu pasang music kuat2
ujung2 bisu hp tu

Yang ni pun abang aku bagi..
dia bagi sebb aku dah bosan dgn yang ngage tu...

Biarpun murah..
aku ttp suka.....

Aku dh tukar jadi kaler pinkkkkk

rosak sebab salu sgt menjunam atas lantai

Lagi....
Abang aku hadiahkan..

Adaka ptt dia cbar aku...

kalau dpt msuk institut perguruan,....

dia bagi ni....

Skali dpt...

kan dah melayang ko punya hp yang baru dipakai 6 bulan ni...

Ha...jgn berani lagi mencbar aku bro! hehe


Yang ni merupakan yang pertama aku bli dgn duit sendiri......
Dua thun lepas......
birthday kwn aku..

n bli sama2 dgn boyfren sbnar aku time tu.....
Bukan main hep aku dpt yg ni....

kaler pink lagi........
2 thun aku guna......

byk sejarah hp ni..
hehehhh

Pastu aku bagi kat adek aku.....

Yang ni sgt mengncam......
trus aku jtuh hati nak bli.......

sot eyh....

sggup aku berjimat lepas ni...

hehehe
tp syg..

sebb....

aku terpaksa ambil kaler chrome...

Bukan apa...
ebab.......

yg putih dh abis stok...

tak sabar punya pasal...

aku ambik jer.....


Ni salah abg aku jugak ni
sapa suroh gatal suroh aku tkr hp...
kena lgi org mcm aku ni..
mana boleh.......


....Jgan buat selalu....



0 comments on "*Aku nak Tukar BF baru!!!*"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal