Facebook Badge

shopping jom =)

Wednesday, August 5, 2009

~ laporan kuarantin IPGM SARAWAK~

Posted by aienn at 1:39 AM


MIRI,jumaat.Seksaan zahir dan batin telah berlaku setelah bermulanya PERINTAH KUARANTIN ke atas IPGM SARAWAK bermula dari 1 - 6 Ogos ini...Kebanyakan pelajar IPGM SARAWAK hampir pengsan kerana mengalami kebosanan yang melampau.

Antara seksaan yang plu dihighlightkan di sini (aduan dari pihak ramai ):
  • siksaan1~kafe dibuka aher...tapi tutup awal...kul 7 dah tutup...ditambah dengan kebosanan yang melanda...kompom2 la semua org akan sentiasa kelaparan...koperasi pun x buka...so, cmnela nk makn kopok and eskrem...wawawawa....duit pun cm x ckup jak..
  • siksaan2~Hari pertama kuarantin...gangguan elektrik asyikberlaku...saya yang tengah syok2 main sims 3 mala jak x tersave...stiap kali nak smbut bday anak kat sim 3 ya alu la time ya juak nya mok blackout...adaka....seksa gik bila buka posa lam gelap...haha..ingtkan tek "dragon ball" blakang bilit aku ya berfungsi juak mun xda elektrik..kompom jk ku ajak siti mkn kt bilit aku smbil bgga2 pdh bilit ku ng bgus.....huahuahua
  • siksaan3~keadaan cuaca di miri yang tersangat panas menambahkan keseksaan dalam mengalami tempoh kuarantin ini. Keadaan jerebu yang semakin menebal menambahkan kesakitan tekak serta kebosanan yang melanda.tetapi amat menakjubkan sekali, dalam keadaan jerebu yang melanda di MIRI ini dan dlam keadaan kuarantin ini juga....keadaan yang menakjubkan yang jarang sekali berlaku di IPGM Sarawak amat membanggakan saya....hahaha...time2 jerebu tok juak semua org rajin pergi bersukan..hehe..dah boring gilak kali...time cuaca bgus xda juak sukan kan??heran bin ajaib...hakahak
  • siksaan4~yelahkan....dah boring2 tok...apa yang paling menyeksakan bila line internet "ndak ulih dikontek2". Pling ajaib bila deconexxion maktab yang jrg nk btul ble laju pulak,line IPG x pat indah....sampe ada dua org rumet sggup gk ya tido smpe kul 4 pagi semata-mata ingin mendapatkan konektion yang terbaek.apaagila mun x facebook and pet society ya....hish222xberfaedah lalu jak kerja...mun berjaga untuk molah keja....sggupka sidak duak tok...nantilah kita tanyakan kepada tuan empunya badan k...
  • siksaan5~semua kuliah telah dibatalkan maknanya...adakah kita perlu menggantikan kuliah selama seminggu????owh...hilangla masa rehat kami...
  • siksaan6~masa untk berdating terpaksa dikurangkan memandangkan keadaan dan cuaca yang tidak mengizinkan...kurang kasih sygla kita semua ini....haha
Okla...sampai di sini sahaja untuk laporan kali ini. Peringatan kepada semua...jgnla kua ke tempat org yang dipenuhi ramai cam kat destinasi kegemaran budak2 maktab contohnya parkson,boulevard mall,boulevard besar.Rami org asing kat sia woi...bahaya kita nak g sia juak...thn2 la dlok nyawa ya nk pegi bershoping benda yang x brapa yang perlu coz menurut kes terbaru, org yang terkena h1n1 tok dekat sungguh dengan kita..org bakam dengar2 ceritanya...Dekat gilak ya eyh...pake la mask yang dah diberi free ya and rajin2 la g cek kat suro kita tiap hari.x rugi juak kan...8least kita ikhtiarla dlok bru kita tawakal.Sayangi diri anda...blum ckp ibadah gik woi...

Semoga semua keluarga,sahabat handai,rakan2 sekeliling kita akan terpelihara dari segala musibah tok.Sama2 kita doakan k.InsyaAllah xda papa juak ya...



0 comments on "~ laporan kuarantin IPGM SARAWAK~"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal