Facebook Badge

shopping jom =)

Tuesday, March 6, 2012

hello B.R.U.N.E.I

Posted by aienn at 12:27 AM
4th March 2012


peekca of the day...ngeheheh

saya mls nk bercerita pjng ini hari..jadi kita lyn gmbr okay..
ceciter sikit2 ble la..

pagi itu,,hujan yg lebat...ini gmbar pertama pada hari itu...


sungguh ...saya sendiri tak sngka...hahah


turun naik bukit...byr tol jmbtn, cek paspot sana sini, cop itu dan ini...



ni plak resit byr tol jmbtn...habis koyak rabak disebabkn hujan lbat itu..


di sinilah kiranya perjalanan menyakitkn punggung itu bermula...







berehat sebntar di bahu jalan untuk isi minyak





sight seeing sbaik shaja sampai kt sana...
mmg byk btol masjid kat sana sini...lau kt malaysia cmtu sng skit nk solat kan..mmg xda alasan nk tgglkn solat...
ni bukan masjid okay...ni sekolah yg mcm masjid...kagum betol! tak smpt nk ambik btul2...sbb almklumla....naik moto kan..heee



JERUDONG park nama diberi,
tempat bike week itu diadakan...indh btol permndngn.heee...



wiwit legend ghost rider kt blkg..



ntah bila nk mulakn cri duit lagi ni...dh nk seblun berhenti..adoiiii








ini air punya harga satu ringgit brunei...
mhl wehhh

tp yg hairan..air sirap lagi mhl dri tin 1.50 ringgit brunei...napa ek?

comil kan?











hye awie..hye...kahkahkah




baliknya pulak tak sempt nk ambik peek sbb hujan lebat...
smpai je swk balik heboh dgn cerita air xda sluruh miri 3 hari...
smua stok air mineral org berebut2 beli...
tpi sykur gak...sbb rumah ain msh ada lg smpai skrg...
ada ktor skit cmpur dgn diesel...tp msih bsyukur sbb msih ada air
ain pun panik gak time tu....smua org cr air...
lau xda air xtaula nk mndi guna apa pg sekolah...hu



saya gembira btul hari itu....lama btol saya teringin nk pergi...
akhirnya smpai jugak...bersyukur....
thnks ya bawa saya sekali...
tp apa pon...di mana ada wak, disitula tempt pling best di dunia.
duduk tepi longkang bau busuk pun ble jadi best lau ada awak...btol nih..
x tipu..hee
spending time all day long with you is the most precious moment for me darlink. awak itu seperti angin....tidak ada sekalipun tertinggal daripada saya menyebut nama awak stiap kali saya menarik dan menghembus nafas...
aiseh..lrs bhasa tinggi pulak
ececeh..kira mcm more than words la..no words can express the feeling....hee


adoi..byk sgt gmbr you! i tak lrt nk uplod...jam dh pkul 1.25 am..esok nk sekolah....ckup smpai disini okay! nite peeps...

0 comments on "hello B.R.U.N.E.I"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal