Facebook Badge

shopping jom =)

Saturday, July 30, 2011

J.P.J TEST

Posted by aienn at 12:39 AM
assalamualaikum semua....
dh lama tol ain x update blog kan...dlm 4-5 minggu cmtu dah....
ain sgt bz berpraktikum...
segala tumpuan ain adalah untuk RPH, S.K SENADIN, MATEMATIK, PENDIDIKAN JASMANI, TAHUN 2A, TAHUN 3A, JURNAL, RELFLEKSI, ALAT BANTU MENGAJAR, blablabal...

huaaa...lau difikirkn, seriusly sngt2 singkt masa ni...
bru sedar, byk lagi perkara yng tak terbuat selama ini...
byk masa dihabiskn unutk kerjaya...
tp kna gak terima hakikat, dh nmanya student, rasanya ini baru sahaja permulaan kepada tugas guru yang sebok...

seriusly, semasa menulis ini,ain ingin mengadu lebih byk lagi,
tetapi tgn n mata ini sudah penat menghadap komputer dan rph...
jadi biarla k...

baeklah...semua tu tadi sekadar intronya shj,
skrg kita pergi kepada isi cerita
pada 28 julai iaitu semalam, ain telahpun rsminya mendapat lesen memandu...
hepi giler....balik2 tu terus g kdai refleksologi untuk mereward diri...
selama ni teramatla letih pergilatihan memandu.
dr sk senadin direct trus ke tpt blaja...mmg xda masa nk rehat...
tetapi lahmdulliah, semua itu berbaloi dan ain telhpun berjaya mendaptknnya
selama ini tak tersangka akan mengmbil lesen seawal ini....
sgt2 bersyukur...


ni dia..

masa nk naik bukit tu pling mencabar.masa wat ;atihan pun ain kna turunkan hndbreak guna dua tgn...guna satu tgn tak ckup kuat....bhy btul time tu..nyaris kereta nk trun blik.Pegawai JPJ yang bertugas ti pun ckap "FUHHH!!"time skit lagi nk trun tu. tmbh lagi dia plek sebab ain guna dua tgn....agagagaga////nasib baik 3penjuru yang ain selalu kena garisan aritu tak kena....huhu..berkt bismillah kot..hahah...

time ujian on the road tu plak, muka pakcik JPJ tu bukan main lgi tegang
ain buat2 kul je tp hati Allah ja yg tau...
ain try2 bawak pakcik tu berckp2....hahaha...menjadi gak teknik ain kali ni...
dia kata.."Bnyk2 org aritok, aku cuma kelaka ngn cikgu sorng jak.nak lain semua tkut.

naaa....kan....saya sungguh ajaib pada hari berkenaan. Lau dgn org yg x biasa, ain mmg x byk ckp. Tapi kali tu nk ilangkn neves, ain lntk je....menjadi gk teknik buat2 peramah tu.hahaha

mksudnya disini, lau ain sntiasa buat begitu pun ok juak dh..hahah...

apa pun, saya masih lagi berada dalam MODE yang tersangat HEPY giler time nih....
mungkin bg org lain mmg biasa tp bg saya yng slow learner benda2 prktkal sebegini, mmg sgt2 mengmbirakan.

haáh, ada satu lgi nk diceritakan disini,
arini ain pakai baju baru yg saiful bagi...
pakcik JPJ tu ckp, "Baju baruka?bng masih g berjuntai"
hahahaha...memang i salute you la pakcik...mmg bijak sekali !!!!
sepul pun pakai bju yg sama..hahaha...=p


baju baru itu

baiklah...ntah bila lagi nk update pasni...
till we meet again...

with love:

ainkusayang

0 comments on "J.P.J TEST"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ hikayat putri aienz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal